SIDERA - Perakende Mağazalar İçin Ücretsiz Donanım Sağlayıcıları ile Katılımcılar İçin Teşvik Ağı


Herkese merhaba, ben SINDERA projesini tanıtacağım, ki bu proje, benzersiz ve iyi bir konsepti olan en yeni projeleri gözlemlemede dikkate alınabilir ve daha fazla ayrıntı için aşağıdaki tartışmaya gidelim:

Sidera, ilk merkezi olmayan giyilebilir cihazı kullanan ilk blockchain teknolojisidir.
Sidera, yeni başlayanlar için Avrupa coğrafyalarındaki perakende mağazaları için ücretsiz donanım sağlayıcıları aracılığıyla katılımcılar için bir teşvik ağı sağlayacaktır. Kullanıcılara kolay kullanım ve erişilebilirlik, mobil cihazlarla ödeme kolaylığı ve akıllı saatin sadeliği ile sidera ağına katılma teşvikleri verilecektir.

Sidera platformu, hem büyük hem de küçük olan hem kripto para birimi hem de eski kripto para birimleri için istek oluşturmaya yardımcı olur. Diğer çevrimiçi şifreleme exchange'leri hiç kimse bu segmentten aynı miktarda yeni cryptocurrency kullanıcısı getiremez. Tüketici pazarının geri çekilmesine odaklanıyoruz.

Gelişmiş ve Benzersiz Özellikler Sidera Giyilebilir Cihaz (DWD)

  • Küresel Ölçülebilir ve Tamamen Merkezi Olmayan - BitSmart, bileğinizde kullanılabilen ve tamamen merkezi olmayan ve blockchain ile garanti edilen bir donanım çantadır.
  • Çeşitli Ekstra Özellikler - Otomatik işlem adres tespiti, mobil Bildirimler, özelleştirilmiş saatler, hayalet modları, fiyat uyarıları, QR Barkod jeneratörleri, işlemler ve daha fazlası gibi bir dizi özellik ile sunulmaktadır. Bu Giyilebilir cihaz ayrıca, en son haberleri, cuasa haberlerini sağlayacak ve bu cihazı kullanarak ticaret yapabilen akıllı veya giyilebilir cihaz olmamasını sağlayan BitSmart akıllı yazılımını kullanıyor. Yakın gelecekte bu cihaz üçüncü taraflar için 2FA kimlik doğrulaması ile eklenecektir. BitSmart yazılımı, topluluk tarafından, yeni özellikler eklemek için geliştirilebilen AÇIK KAYNAK yayınlanacak.
  • SIDERA - Perakende Mağazalar İçin Ücretsiz Donanım Sağlayıcıları ile Katılımcılar İçin Teşvik Ağı donaa (54) bitcoin'de • 2 saat önce Hallo Genel olarak, gözden geçirmesinin ardından Sidera ile ilgili bir projeyi tanıtacağım: Sidera, smartwatch ve temassız smartband kullanarak Point od Sale (POS) perakende satışında kullanıcılara sunulan kripto para birimi için oluşturulan yeni bir platform. Sidera, ilk merkezi olmayan giyilebilir cihazı kullanan ilk blockchain teknolojisidir. Sidera, yeni başlayanlar için Avrupa coğrafyalarındaki perakende mağazaları için ücretsiz donanım sağlayıcıları aracılığıyla katılımcılar için bir teşvik ağı sağlayacaktır. Kullanıcılara kolay kullanım ve erişilebilirlik, mobil cihazlarla ödeme kolaylığı ve akıllı saatin sadeliği ile sidera ağına katılma teşvikleri verilecektir. Sidera platformu, hem büyük hem de küçük olan hem kripto para birimi hem de eski kripto para birimleri için istek oluşturmaya yardımcı olur. Diğer çevrimiçi şifreleme exchange'leri hiç kimse bu segmentten aynı miktarda yeni cryptocurrency kullanıcısı getiremez. Tüketici pazarının geri çekilmesine odaklanıyoruz. Gelişmiş ve Benzersiz Özellikler Sidera Giyilebilir Cihaz (DWD) Küresel Ölçülebilir ve Tamamen Merkezi Olmayan - BitSmart, bileğinizde kullanılabilen ve tamamen merkezi olmayan ve blockchain ile garanti edilen bir donanım çantadır. adres işlemler, mobil bildirimlerin otomatik algılama gibi çeşitli özellikleri geniş bir yelpazede sağlamak Ekstra Özellikleri, istenen kronometre, hayalet modunda fiyat uyarıları, jeneratör QR Barcode, ticaret ve çok daha fazlası olarak ayarlayın. Bu Giyilebilir cihaz ayrıca, en son haberleri, cuasa haberlerini sağlayacak ve bu cihazı kullanarak ticaret yapabilen akıllı veya giyilebilir cihaz olmamasını sağlayan BitSmart akıllı yazılımını kullanıyor. Yakın gelecekte bu cihaz üçüncü taraflar için 2FA kimlik doğrulaması ile eklenecektir. BitSmart yazılımı, topluluk tarafından, yeni özellikler eklemek için geliştirilebilen AÇIK KAYNAK yayınlanacak. eller Weareble cihazı Hareketli bir ayak bileği ile Çevrim İşlemleri sendor SmartWatch BitSmart belirli bir mesafe ile, Bluetooth veya WiFi bağlantısı kullanarak diğer cihazlarla etkileşim sağlayacak bir yakınlık vardır. Bu özellik, kullanıcıların göndericinin ve alıcının bileği arasında daha yakın işlem yapmasını kolaylaştıracaktır. Kripto-paraşütü KAPALI-ZİNCİ'yi diğer üçüncü taraf uygulamaları olmadan da tamamen merkezi olmayan bir şekilde işleyebilirsiniz.
  • Dahili NFC Modülleri Kullanarak POS Ödemeleri - Bu cihaz, POS ödemelerini çok hızlı bir şekilde işlemenizi sağlayan dahili bir NFC modülü ile donatılmıştır. NFC sistemi mevcut NFC temyizinde daha karmaşık hale getirilmiştir. NFC kullanarak mağazada çok kolay ve hızlı bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.
  • İşlem Adreslerini Otomatik Olarak Algıla - BitSmart Aygıtı Kullanıcıları Smartwatch, işlem adresini otomatik olarak algılayacak daha devrimci bir şekilde bitcoin veya başka şifreleme parası gönderebilir. Bitcoin veya diğer kripto para birimi adresleri hakkında bildirim alırsanız, otomatik olarak algılanır ve size işlem bildirimini kapatma veya belirli bir adrese para gönderme seçeneği sunulur.
  • El Hareketinizle Entropi Üretimi - BitSmart cihazları, sadece elinizi hareket ettirerek cüzdanınız için entropi oluşturabilir. Bu özellik, yerleşik Accelerometer sensörünü kullanarak geliştirilmiştir.
  • Bitcoin veya ERC20 Cüzdan - Paranız, bileğinizdeki Giyilebilir cihazdaki OFF-CHAIN ​​cüzdanında saklanabilir. Çökme içinde olmayacak çok katmanlı düzeydeki paragraf şifrelemenin güvenliğini kullanarak.
Güvenlik Seviyesi Giyilebilir Cihaz (DWD)
  • Benzersiz Tanımlayıcı Sistem - kullanıcının kol hareketlerinden, kol, ter ve diğer elemanlardan üretilen benzersiz bir tanımlayıcı yöntem kullanılarak şifrelenmiş bir şifre veya şifreleme anahtarı herkes için benzersiz bir parçadır. Smartwatch, bu gövdeyi alacak ve çözecek sensörler ile donatılmıştır, daha sonra sensör, donanım cüzdanınıza erişim sağlayacaktır.
  • Hayalet Modu - Hayalet Modu olan özel mod kullanılarak uygulanan üstün güvenlik. Bu mod ile cüzdanınız diğer cihazlar tarafından algılanmayacaktır. Hayalet modu ayrıca saat modunu normal normal saatlere değiştirir, böylece bir kripto para birimi cüzdanı gibi görünmez. Askeri düzeyde şifreleme ile güvenlik kilitler.
  • Güvenli Delme Önleme Sistemi - Bu sistem, cihaz sanal alanında saklanan özel bir anahtarı kullanarak yüksek güvenlik sağlayacaktır. Bu süper güvenli bölüm, herkesin giremeyeceği AES-2048 askeri seviyesinde şifrelenerek hırsızlıktan korunacak ve BystSmart Smartwatch ayrı bir cihaz haline gelecek ve tamamlayıcı uygulamalar özel anahtarınızı saklayamayacaktır. Paranıza erişmek için yalnızca 12 rastgele sözcükle yazılmış özel bir anahtarınız olabilir. Geri yüklenemediği için güvenli bir yerde saklamalısınız.
İlk Merkezi Olmayan Giyilebilir Değişim

Sürekli kullanımda kullanılabilen ve merkezi olmayan ilk değişimdir. Bileğinizle doğrudan ilişki kurabilir ve ilgisiz olabilir ve merkezi otoriteye bağlı olabilirsiniz.

  • Yük Kanıtı Protokolü - POL ağ düğümünün durumunu kontrol etmek için sürekli olarak gerçekleşir, daha sonra blok zincirini anında aydınlatmaya uygun bazı işlemlerde akıllı mikro düğüm seviyesine delege eder.
  • Dengeleyici - sidera platformu, ağ dengelemesi, işlemleri doğrulama, ağları kabul etme ve sayısal artıları mikro-düğüm alt düzeylerine aktarma sağlar.
  • Kesme - Sidera blockchain platformu, DAPPS şifreleme işlevlerinin ve işlemlerinin birlikte çalıştığı ve ağı aşırı yüklemediği Intersect ilkesini benimser.
Alan adı uzantıları - bitcoin, btc ve blockchain

Tüm üç .bitcoin .btc ve .blockchain alan adı uzantılarındaki uygulamaları doldurmak için crowdfundung'un bir bölümünü sipariş ettik. Kripto topluluğunun artık bitcoin'in başlangıcından beri ailenin bir parçası olduğuna inanıyoruz. Toplumda değerli bir şeyi geri verebilme şansına sahibiz, şimdiye kadar hak ettikleri bitcoin ve halk rezonansı blok zincirini veren armağanlar.

Kitle fonlaması 
15.000.000 ABD Dolarını hedefleyin 

EQUOS Token ERC20'den 51.000.000 1 USD = 0,5 eQUOS

YUMUŞAK CAP: 
1,500.000 USD (Ön Dağıtım ve Dağıtım sırasında yumuşak damga elde edilemezse, fonlar iade edilecektir)

SERT KAPLAMASI: 
15.000.000 USD (hard-cap'a ulaşıldıktan sonra, bağış durdurulacak)

TOPLAM TEDARİK 51.000.000 eQUOS 
Toplanan fonların% 1'i hayır kurumlarına bağışlanacak.

Jeton 
Jetonların Tahsisi ve Fon Tahsisleri
image.png

image (1).png

Sokak Haritası
Sevgili okuyucu, bu, bu yenilikçi projeden elde edilebilecek hedeflere, faydalara ve fırsatlara kısa bir genel bakış. Bu brifingi okuduktan sonra, daha fazla bilgi edinmek isteyeceğinizden emin olabilirsiniz, 
lütfen aşağıdaki bağlantılardan birini ziyaret edin:

Profile: Phita2018

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Zaza

Sprintx

DATAREUM